El projecte

Gestionat per AUMSA, Empresa Municipal de l’Ajuntament de València, l’Allotjament d’Estudiants Llamosí  és una iniciativa que pretén contribuir a la rehabilitació i revitalització del Barri del Cabanyal-Canyamelar, amb la construcció d’allotjaments d’estudiants en este entorn tan pròxim als camps universitaris de la nostra Ciutat.

Les residències s’habiliten en edificis ubicats en l’emblemàtic barri del Cabanyal, que actualment es troba en procés de regeneració activa.

Des d’AUMSA es pretén que este tipus d’actuacions ajuden a atraure gent jove al barri.

L’edifici

L’edifici compta amb tres altures i un pati posterior amb una sala d’estudis.

L’allotjament per a estudiants disposa d’una capacitat per a 9 residents, amb un total de quatre habitacions dobles i una habitació adaptada.

L’edifici es distribuïx en la planta baixa amb una zona de dia que alberga una zona comuna d’estar, menjador, cuina, neteja i una habitació adaptada amb bany.

Les plantes primera i segona es componen de dos habitacions dobles amb bany compartit en cada una d’elles. Totes les habitacions disposen de llit, escriptori i armari.

La planta tercera disposa d’una zona solàrium i estenedor amb un terrat transitable, on s’ubiquen-les plaques solars per a l’aigua calenta sanitària de l’edifici.

Per a qui?

Es pretén crear un nou concepte d’allotjament per a estudiants, donant resposta a la demanda de comoditat, seguretat, autonomia i independència que sol·liciten els estudiants que vénen a València.

L’allotjament combina els avantatges d’una residència amb les d’un pis compartit, tot molt prop del nucli d’universitats de la Ciutat.

Un projecte de rehabilitació i revitalització urbana, amb la construcció de residències per a estudiants en el barri del Cabanyal.

― Allotjament d’estudiants ―