Condicions

Obertura del període de reserves a partir del 08 de juliol de 2023 al 31 de juliol de 2023.
Per a cursar la reserva hauràs de descarregar la sol·licitud que figura en esta pàgina web i enviar-la a l’adreça electrònica: alojamientoestudiantes@aumsa.es degudament omplida i acompanyada de la documentació que en ella es detalla, per a la seua acceptació.

La reserva quedarà formalitzada amb el pagament d’una mensualitat que es descomptarà del primer mes una vegada començat el període d’allotjament. En el cas de cancel·lar la reserva, es perdrà l’import de la quantitat abonada.

Preus

Tipus de pagament mensual

Inclou allotjament, neteja zones comuns, subministrament d’aigua i llum. Per a més informació enviar email a alojamientoestudiantes@aumsa.es

Fiança

Termini de la fiança

S’establix una fiança per l’import d’una mensualitat a abonar en el moment de la incorporació a l’allotjament, i que es tornarà a la finalització del curs acadèmic.

Tipus

Allotjament de tipus mixt

Allotjament d’estudiants mixt, encara que cada habitació composta per dos dormitoris i un bany serà compartida per dos estudiants del mateix sexe.

Contracte

Formalització del contracte

El contracte es formalitzarà en les dependències d’Aumsa una vegada acceptada la sol·licitud de reserva.

Servicis addicionals

Servicis de neteja

Bugaderia: preu a consultar
Servici neteja habitacions: preu a consultar

Sol·licitud de reserva

Descarrega’t ací la teua sol·licitud de reserva

Descarregar pdf

Contacta amb nosaltres

― Reserves curs acadèmic 2023 / 2024 ―

    Si tens qualsevol dubte o consulta, per favor contacta’ns a través del telèfon 963.371.101 a través del següent formulari.